--> «У Володимирі Саганюк розправляється із неугодними», – депутат облради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«У Володимирі Саганюк розправляється із неугодними», – депутат облради

0
-4
«У Володимирі Саганюк розправляється із неугодними», – депутат облради
Депутат обласної ради Костянтин Зінкевич звинувачує міського голову Володимира-Волинського Петра Саганюка у ситуації, що трапилася днями в місті. Директорка комунального підприємства «Теплокомуненерго» викликала поліцію через нібито п’яного інженера Ярослава Жука.

Інженер також є депутатом міської ради і, за словами Зінкевича, викриває незаконну діяльність місцевої влади.

«Ярослав Іванович блокував незаконні, корупційні рішення. І останньою краплею для мера стало написання Жуком ЗАЯВИ ПРО ЗЛОЧИН про підробку його підпису як головного інженера. Це стосувалось проекту будівництва теплового вузла дитсадка замість існуючого теплового вузла», – пише у блозі Костянтин Зінкевич.

Обранець каже, що Ярослав Жук є «проблемою для мера», бо «дякуючи Жуку, депутати і громадськість є поінформованими! І ніяк, наприклад, не хочуть віддавати орендарю три найрентабельніші котельні, в які вкладено в модернізацію в минулому році 3 млн грн».

Інформуючи про розвиток інциденту, Костянтин Зінкевич повідомив, що «алкотестер показав аж 0,00 проміле», і в зв’язку із тим, що поліція вдягла на Жука кайданки і силою направила до лікарні, той написав заяву в прокуратуру.

ЧИТАТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ БЛОГУ КОСТЯНТИНА ЗІНКЕВИЧА Інцидент у Володимирі: Саганюк розправляється з неугодними
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні