Заступник волинського прокурора розповів, як видавав себе за мера

0
1
Заступник волинського прокурора розповів, як видавав себе за мера
У 90-ті роки в Кривому Розі відбувся терористичний акт. Злочинці підірвали будівлю виконкому та вимагали, щоб міський голова особисто приніс мільйон доларів. Роль мера запропонували Віктору Швидкому, який на той час працював у криворізькій міліції, а кілька днів тому був призначений першим заступником прокурора Волинської області.

«В місті підірвали приміщення виконкому. І дзвінок меру: маєш особисто принести валізу з мільйоном доларів, інакше – підірвемо метро і будинки в житлових масивах. Злочинець мав бути в «поясі шахіда». Всі в шоці, не знають, що робити. Вирішують, що на переговори замість мера має піти хтось середнього віку. Пропонують мені: мовляв, ти з одного удару його вирубиш», – розповів в інтерв’ю виданню «Волинь24» Віктор Швидкий.

Чоловік погодився, проте місяць жив в неймовірній напрузі.

«Нюанс був в тому, що ніхто не знав, за яким принципом влаштована його вибухівка: спрацьовує на натискання чи навпаки – розтискання руки. Місяць зустріч переносили, важко передати, як я жив цей час. Щодня прощався на всяк випадок. На щастя, його затримали до того, як я його «знешкодив». З’ясувалося, що вибухівка таки була «на розжим», і якби я його вирубив, це сумно закінчилося для нас обох. П’ять кілограмів вибухівки – нас би просто рознесло на шматки», – зауважив Швидкий.

ЧИТАТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ ІНТЕРВ’Ю «Я не вернувся мститись», – Віктор Швидкий
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні