Виробники макаронів, в яких лучанка знайшла хробаків, запрошують на виробництво

1
-2
Виробники макаронів, в яких лучанка знайшла хробаків, запрошують на виробництво
Виробники макаронів торгової марки Makarella дали офіційний коментар про неприємний інцидент, в ході якого лучанка Катерина Дулапчій виявила в макаронах їхнього виробництва хробаків.

У листі, що надійшов на електронну адресу видання «Волинь24», компанія «Заграва» запевнила, що їхня продукція проходить усю необхідну сертифікацію, зберігається належним чином і запросили усіх бажаючих у будь-який час перевірити це на власні очі.

«Уся партія пробників, на які нарікає пані Дулапчій, датована 27.12.2015 і такі ж пробники є в наявності на складі виробника. Тому, для контролю і перевірки можемо надати на незалежну експертизу», – висловлюють впевненість в якості своєї продукції виробники.

Представники компанії запевняють: у березні минулого року пройшли сертифікацію за найбільш ефективною у світі системою безпечності продуктів (ISO 22000 (HACCP), а також щоденну перевірку продукції проводять у контрольно-виробничій лабораторії. Крім того, виробники наголошують, що макарони «Ракушка», про які йдеться у скарзі, в січні цього року пройшли перевірку державним підприємством «Волиньстандартметрологія».

«У серпні 2015 року підприємство відвідала комісія Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» і оцінила за найвищими балами виробництво і продукцію – отримали нагороду «Переможець в номінації продовольчі товари». Також макаронні вироби ТМ Makarella в жовтні 2015 року отримали золоту медаль за якість на міжнародному дегустаційному конкурсі «World Food Ukraine 2015». Підприємство постійно надає продукцію для благодійного проекту «Меценати для солдата», підтримує дитячі конкурси та спортивні змагання, а саме надає макаронні вироби ТМ Makarella», – називає ще ряд аргументів у свій захист «Заграва».

В офіційному зверненні виробники запросили Катерину Дулапчій, яка працює головним редактором інтернет-видання «ВолиньPost», журналістів інших видань та споживачів на виробництво для контрольної перевірки вказаної партії пробників макаронних виробів «Ракушка», а також для ознайомлення із технічними можливостями потрапляння сторонніх предметів, комах або їх залишків в готову продукцію або упаковку.

Крім того, «Заграва» приносить вибачення перед організаторами фестивалю «Lutsk Food Fest», які незаслужено були звинувачені в підборі учасників. Адже макарони, що фігурують у неприємному випадку, жінці подарували під час фестивалю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не смішіть своїми псевдо конкурсами, прекрасно знаємо як вони проводяться, хто більше заплатив за участь у конкурсі, той і переможець))...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні