Волинське село бунтує через незаконне випалювання деревного вугілля

0
3
Волинське село бунтує через незаконне випалювання деревного вугілля
Селяни зі Щитинської Волі, що на Ратнівщині, не хочуть дихати смородом. Люди обурені сусідством із небезпечним підприємством, де випалюють деревне вугілля.

Щоб розібратися, хто винен і що робити, з жителями села зустрілися голова райдержадміністрації Андрій Харплампович, начальник Ратнівського відділення Ковельської місцевої прокуратури Вадим Бас, головний еколог району Микола Мазурик та інші.

На земельній ділянці сільськогосподарського призначення встановлено сім металевих бочок-печей, за допомогою яких відбувається виробництво деревного вугілля, - повідомили у Ратнівській райдержадміністрації.

Люди у селі нарікають, що процес випалювання деревного вугілля негативно позначається на їхньому здоров'ї.

Під час візиту посадовців на виробництво, працівники не змогли надати жодних документів, які б підтверджували законність бізнесу та наявність необхідних дозволів.

Тож, на місце подій прибула слідчо-оперативна група. А за інформацією в.о. начальника райвідділку поліції Олександра Тарасюка, наразі правоохоронці проводять слідчі дії та вирішують, чи відкривати кримінальне провадження.

Як відомо, небезпечне для здоров'я людей випалювання деревного вугілля триває уже більше року...
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні