Луцька захисниця тварин відкриє мережу кіосків швидкої їжі. ФЕЙК-НЬЮЗ

0
2
Луцька захисниця тварин відкриє мережу кіосків швидкої їжі. ФЕЙК-НЬЮЗ
Керівник луцького комунального підприємства, яке опікується бездомними домашніми тваринами, планує вийти спільне українсько-турецьке підприємство, яке розвиватиме мережу точок швидкого харчування.

Мережа носитиме назву "Zhuchka".

"Після того, як ви закінчили роботу над встановленням нової, інноваційної і суперсучасної огорожі, ми можемо взятися за те, що планували давно: за харчовий бізнес" - розповіла директор підприємства.

Як відомо, меню точок "Zhuchka" складатиметься з шаурми, хот-догів, і чебуреків з м"ясом. А коронною стравою будуть "пиріжки по-корейськи". Точки продажу планують відкрити як в Україні, так і в Туреччині.

Однак, в українсько-турецькій співпраці не все так гладко, повідомили наші джерела в СБУ та Інтерполі. Турецького компаньйона директорки луцького КП пов'язують з кримінальними колами Туреччини, які контролюють трафік шаурми, зокрема у країни східної Європи.

Наш журналіст зміг додзвонитися до представника турецької сторони підприємства "Zhuchka". Ми попрохали його прокоментувати цю інформацію.

На що той відповів: "At?yorsun! Bana yak?s?r m?? Beni rahat b?rak! Lanet olsun, salak!" (Ти гониш! Хіба це на мене схоже? Залиште мене в спокої! Будь проклятий, придурок!)

Тож хочеться сподіватися, що відвідувачі точок "Zhuchka" будуть споживати все ж виключно українську продукцію, вирощену у нашому кліматі...

Увага! У публікаціях рубрики "ФЕЙК-НЬЮЗ" може бути інформація, яку згодом хтось захоче спростувати. Будьте уважні ;)
Теги: фейк-ньюз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні