Кращий танковий взвод: військові з Волині виграли 27 тисяч

0
4
Кращий танковий взвод: військові з Волині виграли 27 тисяч
Військові з Володимир-Волинського перемогли у конкурсі на кращий танковий взвод.

Упродовж п’яти днів, на полігоні 1-ої окремої танкової бригади Оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України, воїни-танкісти демонстрували свій професіоналізм, - повідомляє "Час Чернігівський".

Зокрема у Гончарівському Чернігівської області змагалися у військовому біатлоні, снайперській та фланговій стрільбі, подоланні перешкод, стрільбі на великі відстані та «танковій каруселі».

Перше місце та перехідний приз – металеву модель танка, вибороли військовослужбовці чотирнадцятої окремої механізованої бригади Оперативного командування «Захід» з Володимир-Волинського.

Друге місце – у господарів турніру з першої окремої танкової бригади, а третє місце посіли представники 17-ї отбр з Кривого Рогу.

Взвод-переможець отримав грошовий сертифікат номіналом двадцять сім тисяч гривень, по три тисячі на кожного, володарі срібних медалей – вісімнадцять тисяч гривень на всіх, а бронзові переможці – по тисячі на бійця.

Кращих танкістів в окремих номінаціях нагородили відзнаками, цінними подарунками та грамотами Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.










Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні