Хробаки у макаронах: директор прокоментувала інцидент

2
6
Хробаки у макаронах: директор прокоментувала інцидент
Директор ТОВ ТК "Заграва", яке займається виготовлення макаронів, попросила всіх хто раніше купував їх товари написати відгуки про продукцію.

Про це Наталія Ничай написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

нагадаємо, у п'ятницю, 19-го серпня, лучанка, поскаржилась, що на Луцькому фестивалі їй подарували макарони, у яких були хробаки.

"Сьогодні день розпочався з неприємної новини, що наша продукція ТМ "Makarella" є неякісною, а саме були виявленні черв'яки. Споживач отримав презентаційний подарунок на фестивалі Lutsk Food Fest.

Ці презентаційні подаруночки ми масово дарували відвідувачам фестивалю. Ми дуже відповідально ставимося до виробництва і якості нашого продукту, саме тому на підприємстві більше року впроваджена система управління безпечністю харчових продуктів НАССР.

Велике прохання, напишіть свій відгук, нам дуже важливо знати, як насправді ви оцінюєте якість макарон ТМ "Makarella"", - йдеться в дописі.


Теги: макарони
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це журналістка в якої якщо за день не було скандалу на сторінці чи їй щось не сподобалось не проживе. Такий імідж тому довіряти таким особам я б не стала. З таким фото підтвердженням можна сказати що не якісний продукт абсолютно будь якої ТМ. Якби там дійсно були червяки то і макарони були б не в найліпшому стані. Але ж цього не показали. Бо і не було чого ппоказувати. П.с. дорога Олено журналістко не заробляйте бали очорненням когось
Відповісти
Вам потрібно срочно робити ребрендинг, а не писати подібні коменти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні