--> У Луцьку з'явилася дошка для запису мрій | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку з'явилася дошка для запису мрій

0
8
У Луцьку з'явилася дошка для запису мрій
На стіні ТЦ "Буратіно" з'явилася дошка мрій. Відтепер усі охочі зможуть написати свої мрії на ній.

"Для того, щоб ваша мрія справді збулася, необхідно весь час концентруватися на бажанні та докладати певних зусиль, щоб втілити задумане у життя. Не лише від вашого везіння чи вдалого розташування зірок на небі залежить здійснення вашої мрії. Її потрібно бачити, думати про неї, прагнути її здійснення", - кажуть автори ідеї.

Психологи кажуть про те, що для здійснення певного бажання, його треба записати на папері, намалювати омріяний будинок чи машину та повісити на стіну, створити колаж з вашим майбутнім тощо. Коли ви будете бачити постійно своє бажання, то мимоволі будете думати про нього, що сприятиме вашій концентрації на його виконанні.

"Якщо ж ваше бажання також бачитимуть інші, вони підсвідомо будуть думати про вашу мрію також та бажатимуть її здійснення. Саме тому ТЦ «Буратіно» дає вам можливість висловити своє бажання усім!" - додають творці дошки.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні