Аварія на Волині: двох пасажирів госпіталізували

1
2
Аварія на Волині: двох пасажирів госпіталізували
У аварії на Волині постраждало троє дітей.

У четвер, 18-го серпня, на автодорозі поблизу села Павлівка Іваничівського району легковик «Skoda Octavia» зіткнувся з бусом «Volkswagen T5», - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

За кермом «Skoda Octavia» перебував 53-річний мешканець Іваничівського району. Ймовірно, водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen T5», під керуванням 41-річного жителя Рівненської області.

Внаслідок ДТП постраждали четверо пасажирів «Volkswagen T5», мешканців Рівненської області. 36-річну та 10-річну пасажирок госпіталізували в реанімацію центральної районної лікарні.

У неповнолітньої, зокрема, медики діагностували закритий перелом лівої ліктьової кістки зі зміщенням. У 36-річної постраждалої – закрита черепно-мозкова травма. Травмувалися також 14-річна дитина та немовля. У них медики виявили садна. Їх не госпіталізували.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скривають водій шкоди був пяний і він керівник одного великого підприємства яке знаходиться в сусідньму селі!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні