Вечір пам'яті Скрябіна у Луцьку: як це було

0
9
Вечір пам'яті Скрябіна у Луцьку: як це було
У Луцьку відбувся вечір пам'яті Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка), приурочений до Дня народження покійного співака.

Вечір пам’яті відбувся у середу, 17 серпня, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Організував концерт луцький фан-клуб співака «Модна країна». Прийняв гостей місцевий паб «Лучеськ».

Координатор заходу Богдана Колб зізнається, що на організацію вечора їх надихнула голова офіційного фан-клубу Скрябіна Ірина Ткач зі Львова.

Ведучими заходу стали Богдана Колб та Владислав Марчук. Вони розповіли про життєвий шлях Андрія Кузьменка. Першим на сцену вийшов дует Влад Синитич та Ольга Гончар. Вони виконали два хіти співака – «Кольорова» та «Мовчати».

Роман Ковальчук зачарував публіку піснями «Спи собі сама», «Окуляри», «Годинник», «Люди як кораблі», «Старі фотографії» та «Маршрутка». Останній музикант Влад Калетніков під супровід гітари виконував «Кинули», «Дельфіни», «Я не тримаю зла», «Прогноз погоди та «Лист до друга».

Виконавець зізнається, що з дитинства слухає пісні Скрябіна і навіть декілька разів відвідував його концерти у Луцьку.

«Це дуже проста і водночас крута музика, яка своїми текстами вчить жити. Насправді слухаєш і береш щось для себе, у років 10 розумієш ті важкі речі, про які Кузьма вмів розказати простими словами», – ділиться спогадами Влад Каленіков.

Закінчити вечір організатори вирішили записом пісень «Мам» та «Місця щасливих людей», які виконав сам Андій Кузьменко. Коли вімкнули відео усі встали та запалили ліхтарики.Опісля у пабі «Лучеськ» влаштували імпровізоване караоке.












Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні