Волинська «Батьківщина» заявила, що засуджує будь-які прояви антисемітизму

0
2
Волинська «Батьківщина» заявила, що засуджує будь-які прояви антисемітизму
Волинська обласна організація ВО «Батьківщина» заявила, що засуджує будь-які проявіив антисемітизму та заперечення Голокосту.

Таке рішення було ухвалено одноголосно всіма присутніми членами бюро обласного партосередку, - йдеться у повідомленні прес-служби обласного осередку партії.

Бюро також доручило керівництву міста Ковеля публічно роз’яснити позицію міської влади щодо можливого проведення в місті Ковелі масових заходів на місці колишнього єврейського кладовища.

У повідомленні прес-служби йдеться:

«16 серпня цього року в деяких електронних ЗМІ зі слів одного з депутатів обласної ради з’явилося суб’єктивне й упереджене повідомлення про розгляд на засіданні бюро Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» інформації, поширеної в соціальній мережі, про можливе проведення в місті Ковелі масових заходів на місці колишнього єврейського кладовища.

Волинська обласна партійна організація ВО «Батьківщина» офіційно заявляє, що 12 серпня на своєму засіданні члени бюро, обговорюючи вищевказану інформацію, підтримали пропозицію Віктора Олійника та Григорія Пустовіта щодо засудження будь-яких проявів антисемітизму та заперечення Голокосту.

Таке рішення було ухвалено одноголосно всіма присутніми членами бюро обласного партосередку.

Бюро також доручило керівництву міста Ковеля публічно роз’яснити позицію міської влади щодо порушеної проблеми, оприлюднити її в засобах масової інформації.

Партія «Батьківщина» завжди допомагала і буде допомагати громадським організаціям, релігійним громадам в увіковіченні пам’яті жертв злочинів проти людяності (Голодомору, Голокосту, масових депортацій тощо), жертв війни, борців проти нацизму та тоталітаризму.

Так, минулого року з ініціативи міської влади Ковеля на вулиці Брестській було встановлено пам’ятний знак на місці, де в роки Другої світової війни був вхід до концтабору. Керуючись принципами людської моралі і законами України, ми і надалі буде сприяти відродженню гуманістичного ставлення до місць масових поховань людей».

Нагадаємо, нещодавно на засіданні волинського осередку партії "Батьківщина" піднімали питанням про виключення з партії Олега Кіндера, який видав розпорядження про дозвіл розміщення цирку на місці єврейського кладовища у Ковелі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні