Нова архітектура і кольори лофт: якою буде оновлена «Опера»

5
1
Нова архітектура і кольори лофт: якою буде оновлена «Опера»
Нічний клуб «Опера» готують до нового сезону – роблять ремонт і міняють концепцію.

Власник нічного клубу Роман Хорзов розповів, що нічний клуб «віджив» свій цикл – три роки, а відтак потребує повного оновлення, - йдеться у інтерв'ю видання Конкурент.

«Я завжди казав, що клуб живе три роки. Тож треба змінюватися тому, що людям потрібні цікавинки: не лише новий запрошений ді-джей чи спецефекти, а повна реконструкція приміщення», - розповів керівник закаду.

Саме цим і займаються зараз в «Опері». Роман Хорзов запевнив, що в клубі не лише переклеять шпалери чи змінять кольори, а повністю оновлять заклад.

Із його слів, підхід до ремонту закладу обрали глобальний: оновлюють навіть архітектуру клубу - барні стійки та віп-зони.

«Повністю зміниться всередині розташування барної стійки, з'являться нові й зручні віп-зони, кольорова гама буде іншою – червоно-синій стиль замінить стиль лофт: бетон, залізо та дорогий, коштовний декор стін та інтер'єру», – пояснив власник закладу.

Нова «Опера», на переконання Хорзова, повинна скупчувати людей, аби їм було цікаво відпочивати й танцювати на кожному квадратному метрі.

«Ми зрозуміли, що нам треба створити атмосферу паті-бару, а не диско-залу. Щоб скупчити людей в одному місці, щоб їм було цікаво тусуватися та спілкуватися разом. Це те, чим бере наш караоке-ресторан, і чого не було на дискотеці. Люди приходили, і одна група людей танцює, інші стоять навколо та дивляться», – зазначав Роман Хорзов.
Теги: опера
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вперше чую про таий клуб
Відповісти
А де це?
Відповісти
Розсмішив)))))))
Відповісти
Нууу цікавооо, побачим...
Відповісти
Ціни захмарні....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні