--> Волинська боксерка програла бій на Олімпіаді в Ріо | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська боксерка програла бій на Олімпіаді в Ріо

0
0
Волинська боксерка програла бій на Олімпіаді в Ріо
Волинська спортсменка Тетяна Коб не змогла здолати олімпійську чемпіонку, британку Ніколу Адамс, на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.

Після перемоги над болгаркою Станимірою Петровою в 1/8 фіналу Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, ковельчанка Тетяна Коб виглядала досить впевнено та "заряджено", - пише «ПроКовель».

У чвертьфіналі категорії до 51 кілограмів 28-річній вихованці Заслуженого тренера України Віктора Рогатіна протистояла легенда жіночого боксу, олімпійська чемпіонка ігор у Лондоні, британка Ніколь Адамс.

Суперниці обережно розпочали двобій і провели його досить активно. Проте судді одноголосно присудили перемогу англійській боксерці. У другому раунді українка намагалась білше атакувати та підтискати опонентку, однак, роздільним рішенням рефері віддали перевагу Адамс. У наступній двохвилинці ситуація особливо не змінилась.

Тетяна продовжувала досить потужно наступати, а британка на собі випробувала лівий джеб ковельчанки, однак це не дало результату. Роздільне рішення суддів знову було на користь Ніколь Адамс.

Останній раунд Тетяна провела дуже активно намагаючись переламати хід поєдинку, однак, на думку суддів цього виявилось замало, щоб здолати чинну олімпійську чемпіонку. З рахунком 3:0 перемогу святкує Ніколь Адамс.

Нагадаємо, Тетяна Коб отримала перемогу у своєму першому бою в Ріо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні