--> У Луцьку директорку коледжу впіймали на хабарі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку директорку коледжу впіймали на хабарі

2
1
У Луцьку директорку коледжу впіймали на хабарі
У Луцьку за вступ до навчального закладу директор вимагала 500 доларів США.

Чоловік звернувся до правоохоронців та повідомив про те, що за його зарахування до коледжу директор вимагає гроші - 500 доларів США, - інформує Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Так, 12-го серпня директора затримали під час отримання хабара у її власному кабінеті. Вона одержала частину неправомірної вигоди - 300 доларів США за зарахування на навчання у цей заклад.

Крім того, під час огляду службового кабінету поліцейські виявили ще 20 тисяч гривень.

За вимагання та одержання неправомірної вигоди правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що за коледж?
Відповісти
Будь ласка, вказуйте імена і назву коледжу. Інакше ваша інформація просто виглядає непрофесійно. Чи ви також вигороджуєте хабарників? Нехай люди знають порушників в обличчя, нехай ті директорці стане трохи соромно. Стаття, написана у такому стилі, не має ніякого сенсу. Можете такі заміточки без імен не писати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні