Львів’яни хочуть вивозити сміття у Володимир-Волинський

1
0
Львів’яни хочуть вивозити сміття у Володимир-Волинський
Львівське підприємство надіслало листа меру Володимира-Волинського з проханням розвантажувати автомобілі з львівським сміття на міському полігоні відходів.

Плановий обсяг відходів становить 40 т у день, - повідомляє Володимир Медіа.

Львів’яни також пообіцял повну оплату послуг.

«Внаслідок трагічних подій на полігоні твердих побутових відходів у селі Великі Грибовичі станом на сьогодні підприємства-перевізники міста Львова не мають можливості проводити захоронення відходів», – йдеться у листі.

Міський голова Петро Саганюк зазначив що друга карта полігону, яка зараз в експлуатації прослужить місту ще півтора-два роки. А якщо дозволити вивіз туди львівського сміття, то цю карту заповнять за тиждень.

«Якби потрібно було кусенем хліба поділитися із львівськими колегами, то це інша справа. А так… Дозволити їм вивозити до нас сміття, то вони за тиждень «закидають» полігон. Якщо ми цю карту заповнимо за лічені дні, а до нової ще далеко, то куди будемо дівати своє сміття», - зазначив мер.
Теги: сміття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сміття та поводження з твердими побутовими відходами – проблема багатьох населених пунктів. Вирішити питання можна тільки об'єднавши зусилля декількох громад. Як саме можна успішно реалізувати подібний проект за моделлю DESPRO можна дізнатися на їх сайті тут:
http://despro.org.ua/detsentral%D1%96zovan%D1%96-poslugi/povodzhennya-z-pobutovimi-v-dkhodami/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні