У Луцьку поменшало розмитнених авто

0
1
У Луцьку поменшало розмитнених авто
Цьогоріч на митному пості "Луцьк" Волинської митниці ДФС кількість розмитнених авто у порівнянні з минулим роком зменшилась.

Так, з 1 січня 2016 року до 31 липня 2016 року на цьому посту було проведене митне оформлення 2 805 транспортних засобів, - повідомляє "Конкурент" з посиланням на Волинську митницю ДФС.

За аналогічний період у 2015 році було оформлено 5 792 транспортні засоби.

До слова, з 1 серпня вступив у дію закон про зниження ставки акцизу на вживані транспортні засоби. Він передбачає пільгові умови ввезення автомобілів, що поширюються на осіб, які ввозять для власного використання або на користь інших осіб за договорами купівлі-продажу, міни, поставки, дарування, комісії, доручення, поруки, іншими господарськими та цивільно-правовими договорами або за рішенням суду, не більше одного автомобіля на рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні