Поховають волинян, які загинули у автокатастрофі під Миколаєвом

0
0
Поховають волинян, які загинули у автокатастрофі під Миколаєвом
Невдовзі на Ратнівщині поховають одразу вісім волинян, які потрапили у жахливу ДТП під Миколаєвом.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, - повідомляє Волинська правда.

Нагадаємо, що у ніч на 13 серпня поблизу селища Криве Озеро на трасі Київ-Одеса, що на Миколаївщині, трапилася жахлива ДТП. Внаслідок зіткнення мікроавтобуса та вантажівки загинуло одразу 8 волинян, серед них — маленька дитина. Відомо, що загиблі — дві родини із Ратнівщини, які поверталися додому після відпочинку.

У зв`язку з трагічною для Волині звісткою, очільник області Володимир Гунчик звернувся до керівництва Ратнівської РДА та районної ради з проханням максимально сприяти організації та проведення поховання загиблих земляків.

«Для Волині це трагедія, тому що в один день волинська земля ховатиме таку кількість людей. Ми з одного боку маємо позитив, тому що ми ремонтуємо і відновлюємо дороги, з другого боку - негатив, бо більше земляків гинуть, втрачають обачність, перевищують швидкість і маємо непоправимі втрати», - зауважив Володимир Гунчик.
Теги: смерть, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні