Родинам загиблих на Миколаївщині волинян обіцяють допомогу

0
4
Родинам загиблих на Миколаївщині волинян обіцяють допомогу
Родинам волинян, які потрапили в нічну автоаварію у Миколаївській області, пообіцяли матеріальну допомогу.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 15 серпня, повідомив голова Волинської ОДА Володмир Гунчик, - повідомляє ІА Волинські новини.

Він звернувся до очільників Ратнівського місцевого самоврядування, аби ті посприяли допомозі родинам волинян, які загинули в автокатастрофі на Миколаївщині.

Нагадаємо, у ніч на 13 серпня страшна аварія трапилась у Миколаївській області. Внаслідок зіткнення мікроавтобуса і вантажівки загинуло одразу 8 людей. Серед загиблих і маленька дитина. Ще одна людина зі серйозними травмами зараз у лікарні.

«Це - величезна втрата для Волині. Все більше наших земляків гинуть на поганих дорогах, через безпечність водіїв, перевищення швидкості. Як наслідок – непоправимі трагедії», - зазначив Гунчик.

Він звернувся до представників всіх владних структур Волині, аби ті проводили роз’яснювальну роботу у районах щодо дотримання ПДР та дорожньої безпеки:

«Думайте і про себе, і про тих людей, які можуть потрапити в неприємну ситуацію внаслідок безпечності водіїв».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні