Три «кити» будівельної компанії UBC: економічно, швидко, якісно*

0
-1
Три «кити» будівельної компанії UBC: економічно, швидко, якісно*
Будівельна компанія «UKRAINE BUILDING CAPITAL» позиціонує себе як надійний партнер та мудрий порадник у сфері комплексного рішення багатьох питань, пов’язаних з проектуванням, інженерними роботами, будівництвом та інвестування у дану галузь.

І це не гучні слова, а підтверджені роками роботи та кількістю збудованих об’єктів факти. Адже компанія успішно працює на ринку України.

Розпочавши працювати у Хмельницькій області, компанія «UKRAINE BUILDING CAPITAL» вже сьогодні будує практично в усіх обласних центрах. А нещодавно біл-борди «Мистецтво комфортного життя» з логотипом «UBC» з’явились і в Луцьку.

Тож що може запропонувати лучанам «UKRAINE BUILDING CAPITAL» та чим ця будівельна компанія вигідно відрізняється від інших забудовників - у подальшому інтерв’ю із директором з розвитку проектів західного регіону Андрієм Савчуком (на фото - у центрі).

- Пане Андрію, на жаль, настали не найкращі часи, і якщо, наприклад, п'ять років тому було багато забудовників, то сьогодні на ринку будівництва залишились тільки найстійкіші. «UBC» не тільки активно працює, а й розвивається

Економічна криза, про яку було згадано, дійсно суттєво вплинула на ринок забудовників, але принесла й позитивний результат – залишились самі стійкі та надійні компанії. Зникли компанії «одноденки», які не несли відповідальність за якість та строки здачі, залишились сильні, освічені та організовані компанії – професіонали, здатні використовувати нові технології у будівництві, будувати швидко та якісно. А це вже – здорова конкуренція.

UBC – компанія, яка працює на ринку забудовників з 2004 року. Три «кита», на яких базуються принципи нашої компанії, прості та зрозумілі- еконономічно, швидко, якісно. Клієнтоорієнтир, професійне управління на усіх рівнях компанії і використання інноваційних технологій допомагають нам в майбутньому отримувати цікаві замовлення, будувати комфортні та потрібні для українців об"єкти.

- Яким, на Вашу думку, має бути сучасне житло?

Якщо говорити про еталони сучасного житла, то моя думка, напевно, буде звучати як думка не забудовника, а споживача, клієнта.

Сучасне житло – це комфорт та затишок. Адже саме у це житло ви щовечора будете поспішати, саме тут щоранку прокидатись та пити запашну вранішню каву, саме тут ви повинні відчувати спокій, тепло та затишок.

Сьогодні забудовники мають можливість втілювати інновації та енергоефективні технології у новозбудованих об"єктах, а клієнти отримують насолоду від досконалості сучасного житла. Ми, як компанія, довіряємо лише сучасному обладнанню та перевіреним технологіям. Завдяки цьому ми завжди дотримуємось графіків та найвищих стандартів у наших забудовах.

«Рівненська брама» від будівельної компанії «UBC»
«Рівненська брама» від будівельної компанії «UBC»


- Розкажіть, будь ласка, що може запропонувати лучанам будівельна компанія «UBC»? І які проекти плануєте у цьому році у Луцьку?

UBC утримує потужний парк будівельної та спеціалізованої техніки та власну виробничо-будівну базу.

Будівельна компанія UBC працює по усій Західній Україні- Чернівці, Рівне, Хмельницький. Це 300 000 кв. метрів нерухомості різного ступеня складності. Нещодавно ми почали роботу над об"єктом у місті Краків, тобто, ми починаємо працювати і за межами України.

ЖК «Браухауз Гассе-2» в Чернівцях, збудований компанією «UBC»
ЖК «Браухауз Гассе-2» в Чернівцях, збудований компанією «UBC»


Наша компанія утримує потужний парк будівельної та спеціалізованої техніки та власну виробничо-будівну базу. Для нас немає неможливих завдань. Ви мрієте – ми проектуємо та будуємо вашу мрію.

Щодо Луцька. Один із масштабних проектів ми плануємо і у Луцьку. Проектом передбачено велику рекреаційну зону вздовж річки Стир з громадським пляжем, зеленими зонами, майданчиками для відпочинку, велодоріжками, оглядовими майданчиками, а далі від шуму вулиці – житловий комплекс.

Іван КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні