«Шацькі озера» повернули державі, але хазяйнують там попередні власники

0
0
«Шацькі озера» повернули державі, але хазяйнують там попередні власники
Після років судової тяганини Фонд держмайна України повернув пансіонат «Шацькі озера» у державну власність. Проте на «турбазі» продовжують господарювати приватні бізнесмени, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

У судах довели, що Шацька селищна рада ще у 2001 році незаконно відала пансіонат під приватизацію тодішньому профспілковому товариству «Волиньтурист», яке згодом стало приватним. За цей час незаконні господарі встигли передати майно в оренду третій стороні – львівській фірмі «Вояві». Тепер останні намагаються стягнути 6 мільйонів гривень, на які вони ніби то відремонтували пансіонат.

Тож поки справи в судах, кошти «Волиньтуриста» арештовані, і цього літа курортники, які відпочивають у пансіонаті, мали б сплачувати кошти на державні рахунки. Проте га території пансіонату продовжують порядкувати екс-власники.

«На сьогоднішній день зареєстровано право власності за нерухомістю, але все рухоме майно знаходиться у власності третіх осіб. Кабінет Міністрів поки не визначив орган управління санаторієм. Держава там своїх справ не веде», – запевнив журналістів заступник директора департаменту забезпечення діяльності Фонду держмайна Микола Іщук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні