Скандал: вагітну лучанку покусали в кафе

1
3
Скандал: вагітну лучанку покусали в кафе
У Луцькому кафе "Сніжинка" вагітну жінку покусали комахи.

Через укуси у лучанки розвинувся важкий дерматит, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Постраждала вимагає повернення коштів, витрачених на лікування, та відшкодування моральної шкоди, утім адміністрація закладу переконує: вони не несуть за це відповідальності.

Директор кафе каже, мовляв, «не може перевірити, що це саме «їхні» комахи її покусали».

Дерев'яна лавка, укуси, переполох

У неділю, 31 липня, 28-річна лучанка Юлія Савчук разом із чоловіком та дітками гуляли у парку. На дворі була спека, і розпашілим від сонечка дітям, та самій Юлії, яка перебуває на 17 тижні вагітності, захотілося пити.

Аби втамувати спрагу, лучани облюбували літню терасу місцевого кафе «Сніжинка», що розташоване поблизу парку по проспекту Волі,8а. У самому закладі придбали соку. Трішки посидівши, молода жінка відчула страшенний дискомфорт у зоні сідниць та стегон.

«Оскільки дітлахи постійно бігали навколо столика, метушилися, а чоловік, стежачи за ними, також мало сидів на місці, найбільше дісталося мені. Я відчула сильний свербіж у ділянці стегон. Припіднявшись з дерев’яної лавки і обстеживши її, ми з жахом побачили, що та вкрита сотнею дірочок, що, ймовірно, є комашиними гніздами», - розповідає Юлія.

З її слів, молода сім’я та їх друзі одразу забили на сполох і попросили офіціантів викликати адміністратора. Однак, знайти порозуміння того дня не вдалося: зі словами, що постраждала нічого не доведе, їй порадили забути про інцидент. Залишивши відповідний запис у книзі скарг, із зіпсованим настроєм та кепським самопочуттям жінка та її родина поспішили додому.

Діагноз - дерматит

«Після повернення додому, близько 21 години того ж дня, виявила жахливі подразнення на шкірі сідниць та стегон. Наступного дня, 1 серпня, я звернулась до лікаря-дерматолога, який поставив діагноз «Подразнювальний дерматит сідниць (укуси комах)» і призначив лікування, враховуючи наявність вагітності на терміні 17 тижнів. Того ж дня я вкотре навідалася до кафе та обстежила дерев'яну лавку, на якій сиділа, і виявила, що її поверхня пошкоджена та має велику кількість дірок. Із неї сиплеться порохно», - обурюється лучанка.

Реакція директора і власника

Пізніше поспілкуватись з постраждалими відвідувачами погодився директор закладу:

«Ми звернулись до директора закладу, пана Олександра, з проханням відшкодувати вартість лікування від завданої шкоди моєму здоров'ю. У приватній розмові Олександр був розгублений і збентежений моїм зверненням. Він оглянув разом зі мною ще раз лавку, на якій стався інцидент, і підтвердив, що там можуть бути комахи. До того ж директор розповів, що проблеми з комахами у них були, зокрема з шершнями. Вислухавши моє прохання, пообіцяв поговорити з власником і узгодити конфлікт. У телефонній розмові, що тривала менше хвилини, він повідомив, що власник відмовився відшкодувати кошти і що у їхньому кафе такого статись не могло», - розводить руками Юлія.

З її слів, після укусів комах минув майже тиждень, а жінка й досі жахливо себе почуває - нестерпний свербіж не дає спокою, більше того, укуси дали ускладнення.

"А якби її покусала білка?"

Директор кафе каже, що у закладі було гніздо ос минулого року, а цьогоріч немає:

"Це - літнє кафе, воно знаходиться на вулиці. Як ми можемо відповідати за те, що жіночку вкусило на дворі? А якби її покусала білка? То вона б скаржилась, що зоопарк недогледів? Жіночка звинувачує заклад в тому, що на лавочці літнього кафе її вкусили невідомі комахи. Як я можу перевірити, що це саме «наші» комахи її покусали? В її медичній довідці написано, що ці укуси вона отримала від мене чи бармен її покусав? Нехай подає в суд і будуть розбиратися компетентні органи. Хочете написати статтю, пишіть! Напишіть, що у нас тут чупакабри бігають, може народу більше буде», - обурюються керівник закладу.

Шашіль не їсть людей

Зі слів пана Олександра, кафе не несе жодної відповідальності за комах, які літають на вулиці:

«Ясна річ, якщо вони облаштують тут гніздо і це завдаватиме незручностей клієнтам, ми його знищимо. Але в даному випадку ніхто, крім цієї жінки не скаржився. Я перевіряв ту лавку, на яку вона вказала. Так, вона вся у дірах, але то шашіль – він не їсть людей. Ми свого часу, на жаль, закупили не дуже якісні меблі на терасу, тому минуло кілька сезонів і вона вся поточена цим шкідником. Але якщо на вулиці в цю дірку залізе якась інша комаха, то як я повинен її виявити? А якщо її в парку на лавочці покусає щось інше, то хто буде відповідати, директор парку? В кожному закладі харчування періодично трапляються миші, таракани, клопи, білки забігають, щурі заходять. Але на такі випадки у нас заключений договір з відповідною організацією, ми їм телефонуємо і вони займаються ліквідацією проблеми. До кого мені звертатися, аби потруїли усіх комах на вулиці? Мені її дуже шкода, вона вагітна, вона постраждала, можливо, їй потрібні гроші, але ми не відповідаємо за комах які повзають по лавках. Інша справа, якби ми їх розводили і годували вагітними жінками», - резюмував директор «Сніжинки».








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Місце де немає обслуговування,чекаєш доаго,приносять несмачне і дорого.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні