Проект «Стіна»: збудовано лише 10 відсотків

0
-3
Проект «Стіна»: збудовано лише 10 відсотків
Інженерна споруда «Стіна» на українсько-російському кордоні виконана на 10,5%.

Про це ЗІК повідомили в Державній прикордонній службі у відповідь на запит.

«Відповідно до Плану заходів, загальна сума коштів Державної прикордонної служби України становить 4 019,5 млн грн. У цей час обсяг робіт виконаний на 422,8 млн грн, що становить 10,5%», – сказано в повідомленні.

У відповіді на запит повідомляється, що в 2016 році відповідно до закону «Про Державний бюджет України на 2016 рік» на проект «Стіна» заплановано виділення 200 млн гривень.

«У зв’язку з обмеженим фінансуванням був оброблений проект розпорядження про внесення змін до розпорядження Кабміну № 439-р «Про затвердження плану заходів щодо інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, територій, прилеглих до районів проведення антитерористичної операції і Автономної Республіки Крим», яким передбачається завершення робіт по проекту в 2020 році», – повідомили в прикордонній службі.

Нагадаємо, на початку вересня 2014 року повідомлялося, що Україна запускає проект під назвою «Стіна» для зміцнення кордону з Росією.

Згідно з урядовим рішенням, «Стіна» повинна бути побудована протягом 3 років. Активні роботи повинні були початися в кінці 2014 року після завершення тендеру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні