Телефонні аферисти вигадали іншу схему «розводу»

0
7
Телефонні аферисти вигадали іншу схему «розводу»
Кияни стали більш недовірливими до різного роду дивних прохань та сумнівних людей. Тому столичні аферисти вигадали новий спосіб шахрайства, пише Знай.

Засіб у них дуже простий – ваш телефонний рахунок.

Так, черговою жертвою шахраїв став киянин Костянтин Черничкін. На його телефон, як стверджує чоловік, прийшло повідомлення про поповнення рахунку на суму 40 гривень. Проте, пізніше з того самого номеру надійшло прохання переслати кошти назад. Автор повідомлення пише, що відправив гроші помилково.

Проте користувач не розгубився і відмовив підозрілим людям. Та навіть якби Костянтин і хотів відправити гроші назад, то не зміг би – повідомлення було фейковим, на рахунок нічого не надійшло.

Нагадаємо, раніше поліція повідомляла про інші випадки подібного шахрайства. Зловмисники телефонували жертві з проханням допомогти близькій людини, яка потрапила у неприємну ситуацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні