Сценічне життя «Бандерштату»: музика у фото

1
-10
Сценічне життя «Бандерштату»: музика у фото
У другий фестивальний день головна сцена фестивалю відкрилася аж із годинною затримкою. Що, як зазначають бувалі фестивальщики, не дуже схоже на пунктуальний "Бандерштат".

І, як наслідок, тільки опівночі закінчили грати хедлайнери. Хоча, з правилами дотримання тиші мали б о 23:00.

Проект українського письменника Сергія Жадана "Жадан і собаки" відкривали другий день. Серед решти пісень виконали і пісню "Заї...али", яку, як заявив Жадан, вони "присвятили нашим політикам".

Група "Веремій" - часті гості "Бандерштату". Виступали у білих сорочках і чорних жилетках, що якось дисонувало з музикою.

Гурт "Карна" з Києва вже декілька років після возз'єднання запрошують на "Бандерштат". І от дочекалися - вони грали на сцені другого дня.

Одесити "Epolets" зібрали ще більше прихильників цього року, ніж минулого. Можливо, популярності їм додала участь в шоу "Х-Фактор"?. Зі сцени музиканти пропагували безпечний секс і роздавали презервативи зі своїм логотипом.

Наступними були "O.torvald" - набільш гастролююча фестивальна група України. Серед іншого, зіграли нову пісню "Наші люди всюди". До слова хештег #нашілюдивсюди - зараз популярний у соцмережах. А ще музиканти виконали саундтрек до серіалу "Київ вдень і вночі", який наразі транслює українське телебачення.

Закривали день BRUTTO/ Cпівали нові пісні. А також старі композиції зі свого "попереднього життя" - творчості гурту "Ляпіс Трубецькой".




































































































































































































Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
свинарник
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні