У Луцьку втопився бандерштатівець

1
-4
У Луцьку втопився бандерштатівець
Інцидент трапився сьогодні, 6 серпня, вранці. У річці Стир потонув хлопець, який приїхав у Луцьк на "Бандерштат".

Подія відбулася близько 11-ої години сьогодні, поза територією проведення фестивалю, на міському пляжі у парку, - повідомляє ІА Волинські новини.

Хлопця звуть Віталій, йому 18 років. Він із Сокальського району Львівської області.

Як розповіли свідки інциденту, хлопець погано плавав, і, вочевидь, заплутався у водоростях. Почав кричати, за ним кинувся його друг, який теж ледь не втонув, і став кликати на допомогу інших.

Віталій пробув у воді близько п'яти хвилин. Його дістали з води, відкачували близько години, але було вже занадно пізно. Хлопця врятувати не вдалося.

Виконавчий директор фестивалю «Бандерштат» Марина Хромик підтвердила дану інформацію та зазначила, що організатори щиро співчувають родині з приводу втрати та зв’яжуться з ними після закінчення роботи слідчо-оперативної групи.

«Також ми готові надати допомогу родині хлопця», - зазначила Марина Хромик та додала, що організатори просять відвідувачів бути максимально обережними, дотримуватись правил поводження на воді. Відповідно до попередньої інформації, юнак був тверезий.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він пробув у воді біля 5 хв, а для чого істо платить рятувальникам, вигнати всіх, а може і під суд
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні