На Волині змагалися у перегонах на лижах-ролерах

0
-3
На Волині змагалися у перегонах на лижах-ролерах
У Шацькому районі вперше відбулися змагання на Кубок України з поліатлону.

28-29 липня на новій сучасній трасі, що веде до Світязя в об’їзд Шацька, змагалися спортсмени-поліатлоністи з Луганської, Харківської, Сумської, Рівненської, Львів­ської, Київської, Івано-Франківської та Волинської областей України, - повідомляє Шацький край.

На спортивному заході був представлений один вид цього комплексного багато­борства – змагання на лижах-ролерах. На час змагань трасу пе­рекрили працівники поліції.

Під час відкриття привітали учасників змагань Сергій Кужель, заступник голови Шацької районної державної адміністрації, Сергій Стаднік, завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Шацької районної державної адміністрації, Микола Фоменко, президент федерації поліатлону України. Головним суддею змагань став суддя національної категорії Сергій Тарасюк.

"Ми вшосте організовуємо схожі змагання, проте вперше – на Шацьких озерах. Тут гарний курорт, привітні люди і чудова траса! Я приїхав із Луганської області, міста Рубіжне. Саме там впродовж чотирьох років змагалися наші кращі спортсмени. В 2014-му, коли почалася війна, перегонів не було. В 2015-му нас запросили на Вінничину. А цього року ми відкрили для себе Волинь", – розповів президент федерації поліатлону України.

В результаті змагань абсолютну перемогу в загальнокомандному за­­­ліку здобули спортсмени із Сумської області. Сріб­ло дісталося команді з Рівненської області, бронза – Харківської. Господарі змагань – волиняни – посіли четверте місце.
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні