У лучанки хотіли незаконно відібрати кіоск, поки та була на похороні брата

0
1
У лучанки хотіли незаконно відібрати кіоск, поки та була на похороні брата
Поки підприємець, яка торгує в Луцьку пресою, організовувала похорон брата, під її кіоском забили арматуру, заблокувавши вхід всередину.

Раніше жінку дирекція ТЦ «Караван» зобов’язала протягом двох днів відсунути кіоск, переконуючи, що він встановлений не за правилами, - повідомляє ІА Волинські новини.

Людмила Мельничук
торгує пресою вже близько 20 років. Декілька років тому вона облаштувала кіоск для торгівлі навпроти центрального входу до ТЦ «Караван», отримала на нього паспорт прив’язки.

Нещодавно дирекція торгового центру заявила, що кіоск встановлений не за правилами та стала вимагати відсунути його ближче до дороги, таким чином, щоб зрівняти з зупинкою.

Жінка пояснила, що під час встановлення кіоску метраж міряли сантиметр-до-сантиметра.

Натомість, якщо пересунути кіоск таким чином, як цього вимагає дирекція «Каравану», то це буде прямим порушенням, адже об’єкт буде знаходитись надто близько до тротуару і зупинки.

Аби переконати жінку в протилежному, їй надали клаптик паперу з схемою розміщення, перемальовану ручкою. На листку папера – жодного штампу чи підпису.

«Я не знаю, звідки взялась ця схема, бо вона неправильна», - каже підприємець і демонструє затверджений паспорт прив’язки та ситуаційну схему. Відповідно до неї, кіоск знаходиться так, як цього вимагає схема.

В ТЦ «Караван», своєю чергою, наполягають, що кіоск потрібно пересунути, аби зробити більше місця під парковку, яка знаходиться поруч.

На те, аби пересунути кіоск, дирекція «Каравану» дала жінці два дні. В іншому випадку пригрозили вивезти кіоск самотужки.

Проте останніми днями жінка займалась організацією похорону брата та не займалась торгівлею. А коли приїхала до свого кіоска, то побачила, що з даху зникли деякі матеріали, а вхід до торгової точки закритий арматурою.

Жінка викликала поліцейських. Ті ознайомилися зі схемою з паспорта прив’язки і запевнили – кіоск стоїть у визначеному місці.










Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні