У Ківерцях землі бійцям АТО розподіляють сумнівним жеребкуванням

0
4
У Ківерцях землі бійцям АТО розподіляють сумнівним жеребкуванням
У Ківерцях не вистачає земельних ділянок, щоб забезпечити всіх учасників АТО та сім’ї загиблих та зниклих безвісти, тому розподілятимуть їх жеребкуванням.

Проте як саме воно має відбуватися та хто з бійців має брати участь першим, до кінця так і не з’ясували, - написав у Фейсбуці Антон Бугайчук.

З його слів, першим в реєстрі претендентів стає той, хто першим встиг подати заяву, а не той, хто є першим відповідно до мобілізаційних списків у військкоматі.

Також пропонують розділити мобілізованих та тих, хто "просто їздив у відрядження".

Дептатка Анна Морквяк розповіла, що положення про жеребкування недосконале і його планували розглянути на наступній сесії, проте змін до нього так і не внесли.

«Щоб узагальнити, кого першим записали в чергу той отримає ділянку. Для неугодних місця в черзі не знайшлось, ходили по кілька разів документи здавати», - розповіла вона.
Теги: ківерці, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні