--> В Україні подешевшали потримані авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні подешевшали потримані авто

0
14
В Україні подешевшали потримані авто
У другій половині липня почали дешевшати потримані автомобілі на авторинках. Загалом їхня вартість опустилася на $200-400.

Про це передає Знай.

Бюджетні машини, яких багато на ринку, майже не змінилися в ціні. А ось на не надто популярні 15-20-річні автомобілі високого класу ціна пішла вниз. Наприклад, корейський легковик бізнес-класу Daewoo Leganza 1998-1999 років випуску ще в травні-червні коштував $4-4,2 тис., а зараз — $3,4-3,7 тис. Інший корейський легковик цього ж класу і років випуску Hyundai Sonata також подешевшав на $150-200 до $3,6-2,7 тис.

Вартість автомобілів класу С 2004-2007 року випуску змінилася незначно — максимум на $100. Автомобільні експерти пов'язують зниження із тим, що із серпня офіційно відмінили мито на іномарки. При умові, що одна людина прижене із-за кордону не більше одного авто в рік й не продаватиме його протягом 12 місяців.

"Вся проблема в тому, що у людей бракує грошей, населення наше дуже зубожіло за останній час. В одних не вистачає, щоб заправити старе бізнес-авто і їздити на ньому. В інших — щоб купити таке. Багато ситуацій трапляється, коли люди продають машини, аби погасити кредити", - говорить порталу Олег Назаренко, голова Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і диллерів.

На його думку, подешевшали ті машини, на які попит з кожним роком ставав меншим.

"Також важливими факторами є недосвідченість нашої поліції й загострена криміногенна ситуація на Донбасі. Зараз там масово викрадають автомобілі й перепродують у різних областях. На жаль, поліція ще не навчилася оперативно й професійно виявляти такі транспортні засоби. Вони проникають на автомобільні базари. Їхня ціна нижча за некрадені, тому загальна статистика цін показує зниження", - пояснює він.

Нагадаємо, за першу половину цього року продажі нових машин в Україні збільшились майже на 60%. Перше місце за продажами займає Toyota.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні