У Луцькому виші найбільший конкурс був на право, найменший – на фізику

0
2
У Луцькому виші найбільший конкурс був на право, найменший – на фізику
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі України найпростіше виявилося поступити на факультети точних наук.

Орієнтовно тисяча абітурієнтів виявили бажання навчатися на юридичному факультеті за спеціальністю «Право», - повідомляє Волинський інформаціний портал.

відповідальний секретар приймальної комісії Андрій Слащук також наголосив, що в ТОПі спеціальностей були англійська мова та література, готельно-ресторанна справа та інформатика.

Раптовим сплеском охарактеризував Андрій Слащук спеціальність «Журналістика». Цієї вступної кампанії охочих отримати освіту журналіста у СНУ імені Лесі Українки виявилося вдвічі більше, ніж минулого року.

«Якщо для вступу на державну форму навчання за спеціальностями «Право» та «Туризм» середній бал абітурієнта мав би бути не нижчим 170 балів, то для того, аби «пройти» на фізику чи математику достатньо орієнтовно 125–150 балів відповідно», - розповів Андрій Слащук.
Теги: освіта, сну
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні