Лучани не купують контейнери – сміття викидають просто на вулиці

1
-3
Лучани не купують контейнери – сміття викидають просто на вулиці
Мешканці вулиць Ковельської, Чернишевського та Володимирської відмовляються ставити контейнери, а завалюють сміттям вулиці.

Лучани активно опираються встановлювати контейнери для сміття, пояснюючи це нестачею коштів, відсутністю достатньої кількості сміття, його самостійним вивозом чи іншими відмовками, - повідомляє Департамент Муніципальної Поліції Луцької міської ради

А під час огляду 4 липня працівники знайшли цілі гори сміття на вулицях Ковельській та Чернишевського.

На Володимирській зафіксовано лише один роздертий тваринами чи птахами пакетик, все сміття відповідно розкидане по газоні.

«Цікаво те, що навіть тварини підказують мешканцям, що так робити не можна, сміття потрібно виставляти в закритих недоступних для тварин контейнерах», - йдеться у дописі.
Теги: сміття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Штрафувати таких "людей" потрібно, як в Європі,-тоді буде в нас порядок!
Пропоную ввести відповідний законопроект в Раду, що діяв би по всій країні, а то чесно аж соромно, що ми хочемо жити краще, а самі ж і не достойні кращого життя, бо поводимось як свині.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні