--> Із луцького підвалу вигнали бомжів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Із луцького підвалу вигнали бомжів

0
5
Із луцького підвалу вигнали бомжів
У Луцьку комунальники з поліцейськими вигнали бомжів з підвалу.

Працівники «жеку» не могли прибрати частину підвального приміщення у будинку на вулиці Даньшина, 1, бо безхатьки не пускали їх на «свою» територію, - повідомляє Район.Луцьк.

Депутат Микола Собуцький зауважив, що за словами жителів, у підвалах не прибирали десятки років. Врешті, 2 серпня, комунальники приїхали на місце, щоб таки прибрати підвальне приміщення.

Виявилось, що можливо почистити лише одну частину, дістатися до іншої комунальникам завадили безхатьки, які уже давно облюбували захаращену ділянку.

Безпритульні з погрозами та нецензурною лексикою не пускали працівників «жеку» на «свою» територію.

Тож наступного дня комунальники звернулися до депутата округу Миколи Собуцького і викликали поліцію. Після приходу поліцейських безпритульні поспіхом покинули підвальне приміщення.

Троє мешканців підвалу, за словами місцевих, уже давненько жили під їхнім будинком. За цей час «підвальні сусіди» встигли наносити у своє помешкання купу непотребу з найближчого смітника. Після прибирання працівники «жеку» вивезли два автомобілі з різноманітним мотлохом.

Крім того, як розповідають жителі будинку, безхатьки навіть розпалювали багаття усередині підвалу, після чого доводилося викликати пожежників.

Та попри те, що безпритульні цього разу покинули територію, мешканці бояться, що непрохані гості можуть повернутися. Адже замок на дверях підвалу повісили лише з одного боку, з іншого – вхід залишився лишився вільний.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні