Україна не затвердила нового посла РФ

0
2
Україна не затвердила нового посла РФ
Україна відмовилась задовольнити кандидатуру нового посла Росії в Києві. Це питання знято з порядку денного, повідомила заступник глави МЗС Олена Зеркаль, повідомляє Знай.

За словами дипломата, питання про затвердження послом Михайла Бабича знято саме за ініціативи української сторони. Олена Зеркаль також зазначила, що відсутність посла ніяк не вплине на розвиток двосторонніх відносин.

Нагадаємо, 28 липня президент РФ звільнив посла Михайла Зурабова, який займав цей пост від 2009 року. У Держдумі повідомили, що нового керівника дипвідомства призначать не раніше жовтня, після парламентських виборів. Однак вже наступного дня комітет Держдуми з міжнародних справ підтримав кандидатуру Михайла Бабича на посаду посла РФ в Україні.

Як раніше повідомлялось, Михайло Бабич - виходець із силових структур. Він служив в ВДВ і військах КДБ, а також керував корпорацією "Антей", недовго був помічником голови прикордонслужби ФСБ. Нині Бабич обіймає посаду повпреда президента РФ Володимира Путіна в Приволзькому федеральному окрузі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні