Луцькі чиновники обіцяють, що зекономлять більше, ніж потратили на утеплення

0
-5
Луцькі чиновники обіцяють, що зекономлять більше, ніж потратили на утеплення
За місяців 2016 року в Луцьку витратили 5,7 млн грн з міського бюджету на утеплення житлових та бюджетних будівель.

Про це повідомив директор департаменту економічної політики міської ради Олександр Озінович на засіданні Громадської ради 3 серпня 2016 року.

"За 6 місяців 2016 року було витрачено 5,7 млн гривень на утеплення житлових та бюджетних будівель. Щорічна економія за рахунок вже використаних коштів становитиме 7,6 млн гривень", - доповів Олександр Озінович.

Найбільше коштів, зі слів чиновника, були передбачені на утеплення Луцької міської клінічної лікарні, гімназії №21, шкіл №5 і №10.

Також, за повідомленням Олександра Озіновича, Північна екологічна фінансова корпорація НЕФКО у 2012 році виділила 4 мільйони гривень Луцькій міській раді на утеплення будівель. "Ми ведемо перемови з НЕФКО про додаткові 10 мільйонів гривень", - заявив чиновник.

Ярослав ЯНКОВСЬКИЙ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні