Містика по-луцьки: дорожній знак то з'являється, то зникає

0
10
Містика по-луцьки: дорожній знак то з'являється, то зникає
Знак «Зупинка заборонена», що біля входу у Центральний ринок Луцька, то зникає, то знову з’являється. Такі зміни дивують водіїв.

Цей вказівник, поряд із приватною парковкою кілька років поспіль вказував водіям, що паркуватись біля неї не можна. Вочевидь, його повісили "на руку" власникам приватної автопарковки, - інформує ТРК Аверс.

На початку червня, цей заборонний знак прибрали, а на дорогу нанесли розмітку. Вона вказувала, що автомобілям вже дозволено паркуватися біля приватного паркінгу.

Парадокс, однак, через місяць знак «зупинка заборонена» повернувся на своє місце й співіснував із розміткою, яка дозволяє там паркуватись.

Згодом вказівник знову зник. Нині замість нього порожнє місце. Чоловіки, які працюють на ринку, вже почали кепкувати з дорожніх метаморфоз.

Серед версій - те, що це хулігани крадуть знаки та малюють на асфальті усе що заманеться.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні