--> Над Волинню літали російські літаки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Над Волинню літали російські літаки

1
-1
Над Волинню літали російські літаки
У повітряному просторі Волинської області зафіксували російські повітряні судна.

Польоти дозволили через несприятливі погодні умови на маршруті. Оскільки погана погода могла призвести до аварійної ситуації, - про це повідомили в Державному підприємстві обслуговування повітряного руху України ( "Украерорух"), – повідомляє Сегодня.

Здійснення польотів російських літаків над Волинською та Закарпатською областями в останні кілька днів відбулися в рамках одноразового дозволу на вхід у повітряний простір України.

В "Украерорусі" пояснили, що рішенням Ради безпеки польотів Державної авіаційної служби України можливе надання одноразових дозволів на вхід в повітряний простір країни у випадку крайньої необхідності всім повітряним суднам, включаючи зареєстровані в Російській Федерації.

Причинами для надання одноразових дозволів на вхід у повітряний простір України для будь-яких повітряних суден можуть бути:

-аварійна ситуація з повітряним судном;

-загрози життю осіб на борту повітряного судна;

-обхід небезпечних явищ погоди (якщо обхід без входу в повітряний простір України може привести до аварійної ситуації);

-перевантаження секторів обслуговування повітряного руху суміжних країн, а також інші ситуації, при яких стає очевидним, що вхід в повітряний простір України дозволить уникнути важких наслідків для осіб на борту повітряного судна.

В "Украерорусі" нагадали, що польоти повітряних суден авіакомпаній РФ в повітряному просторі України заборонені відповідно до рішення засідання Кабінету Міністрів України і листами Державної авіаційної служби України від 25 листопада 2015 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І яка конкретна причина? І хто дозволив?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні