Дружину волинського екс-депутата піймали п’яну за кермом

0
-1
Дружину волинського екс-депутата піймали п’яну за кермом
У Володимирі-Волинському патрульні затримали нетверезу водійку, яка намагалась втекти.

Як ідеться у повідомленні патрульної поліції, про п’яного водія за кермом Range Rover поліцейським повідомили «небайдужі громадяни».

Інспектори зупинили авто на вулиці Павлова.

За кермом була жінка, яка мала ознаки алкогольного сп’яніння та здійснила спробу закритись в автомобілі і втекти.

Однак патрульні затримали водійку.

Пройти перевірку на приладі драгер вона відмовилась.

«Згодом прибув її чоловік. Обоє поводились агресивно, намагались чинити опір інспекторам», - йдеться у повідомлені поліції.



«На кермувальницю склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб)».

Як стало відомо Волинь24, жінкою, яку затримали, була дружина володимир-волинськго бізнесмена і політика Олега Борбелюка Наталія.

Олег Борбелюк - генеральний директор меблевого підприємства «Гербор-холдінг». У 2010 році став депутатом Волинської обласної ради від "Сильної України". Діючий міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк заявляв, що вважає Борбелюка гідним у подальшому стати міським головою Володимира-Волинського.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні