На Волині три роки не можуть продати 13 тисяч тонн вугілля

0
11
На Волині три роки не можуть продати 13 тисяч тонн вугілля
На території нововолинської шахти-довгобуду №10 впродовж трьох років лежить 13 тисяч тонн вугілля, яке не можуть продати.

Причиною цьому є відсутність документів з Міністерства енергетики та вугільної промисловості, про це у Фейсбуці повідомив волинський нардепи Ігор Гузь.

"На території шахти вже три роки знаходиться 13 тисяч тонн вугілля котре не можуть реалізувати. За три роки змінилася влада, три міністри, а віз і нині там. При чому якість вугілля кожен місяць погіршується, так як воно знаходиться під відкритим небом", - повідомив депутат.

Народний обранець збирається оформити депутатське звернення з вимогою знайти можливість реалізувати вугілля, а кошти направити на погашення заборгованості перед гірниками шахти.

Нагадаємо, на одній із волинських шахт десята частина видобутого вугілля іде "на ліво".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні