На добудову луцької школи дали 11 мільйонів гривень

0
0
На добудову луцької школи дали 11 мільйонів гривень
У найкращому випадку приміщення луцької школи № 27 здадуть в експлуатацію у кінці наступного року - "порадував" лучан міський голова Микола Романюк.

Про це йшлося 2 серпня під час зустрічі Романюка з народним депутатом України Ігорем Лапіним .

Кошторис будівництва становить 88 млн 664,81 тис. грн, залишкова вартість на 1 серпня 2016 року - 73 млн 706,33 тис. грн. Депутати міськради передбачили цьогоріч виділити з бюджету міста 8 млн. грн.

Окрім того, Кабінет Міністрів України постановив виділити 11 млн 472,9 тис. грн на «здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» для реалізації цього проекту. Ігор Лапін запевнив, що гроші виділили завдяки його старанням та старанням інших волинських нардепів.

Здавалося б, кошти значні. Проте під час розмови з журналістами Микола Романюк заявив, що для успішного завершення будівництва школи разом із 25-метровим басейном та новітнім спортивним комплексом потрібно ще 50 мільйонів гривень.

Де взяти ці гроші? Мер заявив, що веде активні перемовини з Волинською облсною радою, в бюджеті якої є нерозподілені кошти.

На даний момент у приміщенні школи майже збудований басейн, актова зала. окрім того, продовжується будівництво приміщення для жировловлювача - апарату, який очищуватиме стічні води від жиру.

Ярослав ЯНКОВСЬКИЙ
Фото автора





Майбутній басейн
Майбутній басейн

Майбутня актова зала
Майбутня актова зала


Майбутнє місце для збирання жиру
Майбутнє місце для збирання жиру

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні