Житловий комплекс «Юпітер»: не знайдете більше такого ні в місті, ні за містом!

7
0
Житловий комплекс «Юпітер»: не знайдете більше такого ні в місті, ні за містом!
Кожен, хто останнім часом заїжджав до Луцька з боку Рівного, міг бачити нове будівництво, розгорнуте праворуч від дороги, по інший бік від заводу «Модерн Експо». Баштовий кран, помаранчеві жилети будівельників, будівельна техніка, стоси будматеріалів – робота кипить щодня.

То будують новий житловий комплекс «Юпітер». Зручна і чиста місцина, велика земельна ділянка «натякають» на те, що проект може видатися справді цікавим і не схожим на інші. Утім, як воно насправді?

Про це говоримо з представниками будівельної компанії «Інвестор», яка будує «Юпітер». Знайомтеся: заступник генерального директора компанії Сергій Король та керівник відділу продаж Вікторія Доманська.

– У Луцьку житлові багатоповерхівки будуються у багатьох місцях. Але «Юпітер» звертає увагу на себе цікавим розташуванням: практично за містом й водночас поблизу зручної транспортної розв’язки. Скажіть, ще якісь переваги і особливості це житло має?

С.Король: Звісно. Їх цілий комплекс. Це і енергоощадність цього житла, і велика територія, і просторі квартири, і оригінальний дизайн, і безпрецедентні заходи безпеки, і просторі спортивний та дитячий майданчики…

Заступник генерального директора компанії «Інвестор» Сергій Король
Заступник генерального директора компанії «Інвестор» Сергій Король


– Стоп, стоп! Якщо можна, детальніше. От, приміром, щодо енергоощадності. Чи не найважливіша характеристика житла, зважаючи на ціну комунальних послуг…

С.Король: Запевняю вас: у «Юпітері» ціна послуг буде оптимальною. Передусім завдяки оптимізації енерговитрат. Судіть самі: у кожній квартирі та під’їзді ставимо якісні металопластикові вікна з подвійними склопакетами, металеві ущільнені двері.

Встановлюємо безшумний газовий котел «Бош» - сучасний, економний, на гарантії. Стіни – з керамічної цегли, яка має в рази кращі теплозберігаючі якості, ніж, приміром силікатна. Стіни утеплені пінополістирольними плитами, які відповідають усім стандартам.

В.Доманська: Окрім того, кожна квартира матиме теплу підлогу. Нею будуть обладнані ванна, туалет, кухня та початок коридору. Це теж дозволить суттєво економити тепло.

керівник відділу продаж будівельної компанії «Інвестор» Вікторія Доманська
керівник відділу продаж будівельної компанії «Інвестор» Вікторія Доманська


– Тепла підлога – у кожній квартирі? І це входить в обов’язковий «набір послуг»? Чи її треба замовляти окремо?

В.Доманська: Ні, для будинків компанії «Інвестор» це – стандарт. Зрештою, як і в Європі. Утім, ваше здивування мені знайоме: інколи бачу його у наших клієнтів. Вони дивуються, що реально отримати не просто бетонну «коробку», а добротний дім. На підлозі – стяжка, на стінах – чистова штукатурка. Є усі комунікації – не лише вода, електрика і каналізація, а й телебачення, інтернет, сигналізація.

До слова, сигналізація – це теж норма і для «Юпітера», і для інших об’єктів компанії «Інвестор». Як і цілий комплекс інших заходів безпеки: огорожена територія, відеоспостереження, протизламні двері… Мешканцям не доведеться додатково думати про це.

На будівельному майданчику «Юпітера»
На будівельному майданчику «Юпітера»


– А якщо покупець вашої квартири захоче зробити щось по-своєму? Наприклад об’єднати дві кімнати в одну…

В.Доманська: Це можливо, але найкраще це робити ще на етапі будівництва. Тоді ми, враховуючи усі побажання власника, переплануємо квартиру. Саме тому ми рекомендуємо купувати квартиру на початковому етапі: тоді без додаткових затрат її можна підлаштувати «під себе». До того ж купити житло на початковому етапі будівництва – дешевше приблизно на 20%.

С.Король: До речі, під час будівництва ми можемо вносити суттєві зміни в проект. Приміром, у несучій стіні, яка розділяє квартиру, зробити арку чи двері. Це довше, бо вимагає певних бюрократичних процедур, але якщо власник має таке бажання – ми робимо. Утім, ще раз наголошую: цього не зробиш, коли будинок уже збудований.

Житловий комплекс «Юпітер» (проект)
Житловий комплекс «Юпітер» (проект)


– На плані будівництва бачу дуже акуратний і стильний будинок. І всього на 4 поверхи! Скажіть, це хіба вигідно – будувати там мало поверхів?

С.Король: Вигідно, бо робить наше житло дуже зручним, затишним і спокійним. А значить – привабливим товаром. Тут не буде метушні і гамору. До речі, усім, хто шукає собі нове житло, я раджу звертати увагу на такий показник як густота населення: кількість людей на одиницю площі житлового комплексу. У Луцьку середній рівень густоти населення – 1 тисяча людей на гектар. А у «Юпітері» він становитиме всього 181 людину на гектар!

В.Доманська: «Юпітер», власне, і унікальний тим, що є житлом за містом. Хоч і має зручний доїзд, пряме сполучення з центом Луцька і є комплексом багатоквартирних будинків. Його адресою буде вулиця Миру села Липини.

Але ви оцініть: площа ділянки – 1,5 га. На ній ми розташуємо три 4-поверхові будинки по 48 квартир. Тому тут буде достатньо місця і для зон відпочинку, і для зелених насаджень, і для спортивного та дитячого майданчика. До слова: площа дитячого майданчика у «Юпітері» - 180 квадратних метрів! І обладнаний він буде не просто звичайними гойдалками і пісочницями, а цілим комплексом хороших, добротних і безпечних конструкцій для дитячого дозвілля.

У житловому комплексі «Юпітер» будуть просторі спортивний і дитячий майданчики
У житловому комплексі «Юпітер» будуть просторі спортивний і дитячий майданчики


С.Король: Усі, хто знайомий зі стилем роботи компанії «Інвестор», знають, що це наш «почерк»: великі дитячі майданчики, чисте і тихе місце, простора територія, мала густота населення.. А ще – паркомісце для кожної квартири.

– Так буде і в «Юпітері»?

С.Король: в «Юпітері» буде не тільки одне паркомісце для кожної квартири, а й великий гостьовий паркінг. Коротше кажучи, європейські стандарти.

В.Доманська: Якщо вже ми говоримо про унікальні особливості «Юпітера», то згадаю, з моєї точку зору, одну з найцікавіших «фішок»: мешканці першого поверху матимуть власні тераси. Це огороджені ділянки з окремим виходом на них з квартири. Можна і альтанку поставити, і газон власний розбити, й індивідуальну зону відпочинку облаштувати.

А на четвертому поверсі розташуються дворівневі квартири, з’єднані з мансардним поверхом – ще одна унікальність «Юпітера».

На будівельному майданчику «Юпітера»
На будівельному майданчику «Юпітера»


– Я звернув увагу на цікаве рішення: усі вікна в «Юпітері» - великі, до підлоги.

С.Король: Дизайн – то взагалі наша окрема гордість. Ми свідомо відходимо від того «постсовкового» стилю, притаманного багатьом нашим будинкам , в тому числі й недавно збудованим. Ми будуємо стильне житло. Ми працюємо над дизайном територій, фасадів і навіть під’їздів.

– Чи продаються уже квартири у «Юпітері», і якщо так – хто найчастіше їх купує?

В.Доманська: Так, квартири купують «повним ходом». Люди зрозуміли переваги купівлі на початковому етапі: радяться, планують… Ми підказуємо, допомагаємо, консультуємо. Дехто замовляє квартиру «під ключ», окремо працює з нашими дизайнерами, розробляє собі індивідуальний інтер’єр – є у нас і така послуга. Найчастіше беруть молоді сім’ї з дітьми.

Наразі будується перший будинок на 48 квартир. У планах - ще два таких будинки
Наразі будується перший будинок на 48 квартир. У планах - ще два таких будинки


– Хто купує квартиру – мусить відразу усю вартість заплатити?

В.Доманська: Ні, діє схема першого внеску і подальшої оплати частинами. Перший внесок – до 30 %. Загалом ми індивідуально підходимо до покупця: у кожного свої нюанси, особливості, життєві ситуації. Йдемо на зустріч побажанням, підказуємо і враховуємо його прохання.

– Будівельні роботи уже тривають. Усе по плану, зривів, простоїв не буде?

С.Король: Ні, усе чітко і злагоджено: будматеріали уже на об’єкті, графіки розроблені, усе під контролем. Зараз зводимо фундамент першої секції. Залита монолітна фундаментна плита, змонтовані фундаментні блоки, залиті фундаментні пояси, зроблена вертикальна та горизонтальна гідроізоляція.

На будівельному майданчику «Юпітера»
На будівельному майданчику «Юпітера»


На черзі – монтаж плит перекриття, цегельна кладка. Одним словом: робота виконується в строки. Тому, як і заплановано, у жовтні 2017 року будемо здавати першу чергу «Юпітера» в експлуатацію. А далі? Далі – нові об’єкти!

Розмовляв Сергій ЮРЧУК


Унікальні особливості житлового комплексу «Юпітер»:

- Мала поверховість: 4 поверхи, 3 під’їзди у будинку
- Низька густота населення: 181 люд./га
- Житло за містом
- Зручне транспортне сполучення
- Великий дитячий майданчик
- Парковка для кожної квартири + гостьовий паркінг
- Тераси для квартир 1 поверху
- Дворівневі квартири на 4-му поверсі
- Тепла підлога та інші заходи енергоощадності
- Можливість перепланування

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи є ліфт?
Відповісти
Ліфта не має (будинок на 4 поверхи, 5-й мансардний).
Відповісти
Вкажіть вартість кв.м?
Відповісти
Вартість кв. м - 10 900 грн.
Відповісти
А заправка збоку не заважає?
Відповісти
Від ЖК Юпітер до заправки 100 м. їх розділятиме стоянка для автомобілів наших мешканців, паркан та зелені насадження...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні