--> Абітурієнтам пояснили, як знайти «своє» державне місце | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Абітурієнтам пояснили, як знайти «своє» державне місце

0
1
Абітурієнтам пояснили, як знайти «своє» державне місце
Міносвіти оприлюднило покрокову інструкцію для абітуєнтів, яка допоможе вступникам зрозуміти, чи мають вони шанс на державне місце в обраному освітньому закладі.

МОН радить майбутнім студентам "шукати себе" у таких джерелах:

- Особистий кабінет вступника,
- сайт vstup.info,
- сайти обраних абітурієнтом вищих навчальних закладів

– три основні джерела, де абітурієнт може перевірити, чи отримав він місце держзамовлення", - повідомляють освітяни.

Найшвидший спосіб, яким абітурієнт може дізнатися, чи отримав він місце держзамовлення та в якому виші – подивитися цю інформацію в особистому кабінеті (через http://ez.osvitavsim.org.ua/).

Крім цього списки зарахованих в кожний окремий університет мають з’явитися на сайті vstup.info та на сайтах кожного вищого навчального закладу.

Щоб подивитися держзамовлення на сайті vstup.info, абітурієнт може зайти на сторінку вишу, яка його цікавить, та переглянути список рекомендованих до зарахування. Прізвища всіх вступників, що отримали місце держзамовлення будуть виділені жовтим кольором і виглядатимуть наступним чином:



До 18.00 5 серпня усім, хто потрапив в список рекомендованих до зарахування, потрібно привезти оригінали своїх документів до вищого навчального закладу. Перелік потрібних документів може різнитися в кожному окремому вищому навчальному закладі, тому це питання краще уточнити або на сайті вишу, або у його приймальній комісії.

Після того, як абітурієнт передасть вишу оригінали документів, його ім’я на сайті vstup.info буде виділено повністю зеленим кольором.

Списки зарахованих на місця державного замовлення будуть оприлюднені до 12.00 6 серпня. Імена зарахованих на сайті vstup.info будуть виділені блакитним кольором.



Умовні позначення на сайті vstup.info.

Якщо абітурієнт не потрапив до списку рекомендованих до зарахування, до 10 серпня він ще може подати документи на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб – на контракт. Списки зарахованих на контракт будуть оприлюднені до 12 години 12 серпня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні