--> Волинські підприємства заборгували працівникам 10 мільйонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські підприємства заборгували працівникам 10 мільйонів

0
-3
Волинські підприємства заборгували працівникам 10 мільйонів
На Волині заборгованість із заробітної платні на підприємствах становить 10 мільйонів гривень.

Про це розповів голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега під час робочого візиту у Волинську область, – повідомляє прес-служба Державної служби України з питань праці.

Особливу увагу Роман Чернега звернув на питання легалізації праці, виведення заробітної плати в прозоре русло та погашення заборгованості із зарплати на підприємствах області.

«Для такої невеликої області, як Волинська, заборгованість із заробітної плати у розмірі більше 10 млн. грн. неприпустимо велика. Ця проблема потребує негайного вирішення, адже це не тільки наповнення бюджету держави, а й визначені законом гарантії для працюючого населення» – підкреслив він.

Голова Держпраці вкотре наголосив на недопущенні проявів корупції в органах державної влади. Усі корупційні ризики необхідно зупиняти вщент та застерігати будь-які можливі прояви таких. Хабарникам немає і не може бути місця в системах управління.

Нагадаємо, цьогоріч на підприємствах травмувалося вдвічі більше волинян, ніж торік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні