На Волині спіймали трьох бурштиношукачів з мотопомпою

0
-2
На Волині спіймали трьох бурштиношукачів з мотопомпою
На Волині спіймали трьох чоловіків, які видобували бурштин за допомогою мотопомпи.

Пригода трапилась у селі Галузія Маневицького району, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Працівники поліції спільно із лісівниками вночі виявили трьох чоловіків у спецодязі, які, ймовірно, здійснювали незаконний видобуток бурштину.

Вони, ймовірно, за допомогою мотопомпи та інших спеціально пристосованих засобів, шляхом гідророзмиву ґрунту здійснювали незаконний видобуток бурштину-сирцю. Старателі вимили близько 10 ямкових отворів діаметром від 1,5 м до 3 м, глибиною до 4 м.

Поліція з місця події вилучила мотопомпу, приладдя до неї, засоби освітлення та спецодяг. Чоловіків доставили до Маневицького відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України.

Наразі триває слідство.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні