На Луцьких дорогах змінили схему руху

0
-4
На Луцьких дорогах змінили схему руху
На кількох дорогах Луцька змінили схеми організації дорожньо-транспортного руху.

Про це повідомила начальника відділу звернень громадян департаменту «Центр надання адміністративних послуг у Луцьку» Тетяна Книш, - інформують Волинські новини.

З її слів, тепер дозволено рух легкових автомобілів з вулиці Ковельської на вулицю Червоного Хреста. На останній вулиці встановили дорожні знаки та «Пішохідний перехід».
Розробили нову схему організації дорожнього руху й на вулиці Кривий Вал.

Окрім цього, забезпечили видимість дорожніх знаків на перехресті вулиць Глушець та Авторемонтної. Так, на перехресті вулиць Глушець та Паркова демонтували самовільно встановлені дорожні знаки та таблички на вулиці Авторемонтній біля лазні.

Демонтували дорожні знаки «Місце парковки» з табличкою «Спосіб поставлення транспортного засобу на стоянку» на проспекті Президента Грушевського.

Також демонтували дорожній знак «В’їзд заборонено» на в’їзді на прибудинкову територію з вулиці Винниченка.
Натомість, встановили дорожні знаки «Проїзд без зупинки заборонено» на перехресті вулиць Казакова та В’ячеслава Хурсенка. Нові дорожні знаки встановили й на проспекті Відродження – «Пункт зупинки тролейбуса» та «Пункт зупинки автобуса».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні