Депутат запевняє, що луцькі податківці виписують неіснуючі штрафи

0
9
Депутат запевняє, що луцькі податківці виписують неіснуючі штрафи
Депутат Луцької міської ради переконаний, що деякі податкові інспектори безпідставно виписують штрафи платникам податків.

Про це депутат Андрій Козюра розповів на пленарному засіданні сесії міської ради у середу, 27 липня, - повідомляє Район.Луцьк.

Він запитав, чи притягує податкова служба до відповідальності таких інспекторів. Адже попри те, що підприємці виграють суд, вони витрачають гроші на сам процес та адвоката.

Начальник Луцької об'єднаної державної податкової інспекції Світлана Сава зауважила, що платник податків має право оскаржити припис інспектора, і в основному так і відбувається.

А працівників, яких зловили на подібних порушеннях, карають доганою, дисциплінарним стягненням, або забирають премію.

Натомість депутат зазначив, що може надати список посадових осіб, які безпідставно вписали порушення, аби керівництво інспекції вжило заходів та покарало недобросовісних працівників.

Теги: податки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні