Кицька «три в одному» шукає сім’ю

0
4
Якщо ви досі повертаєтесь в квартиру чи дім, де ніхто не муркає і не треться об ноги, щось у вашому житті пішло не так. Втім, це легко виправити.

Одне слово «Беру!» і вам більше ніколи не буде сумно, бо усі труднощі і життєві негаразди розділятиме поки ще маленька, але вже пані – білява з рудими і сірими плямами. Три в одному: і блондинка, і руда, і русява. Зручно, хіба ні?:)

Кажуть, трьохколірні кицьки приносять щастя. Можете не сумніватись – жваве кошеня принесе вам багато щастя, а ви – йому, бо кицька муркотить навіть тоді, коли на неї просто дивляться, не кажучи вже про те, щоб гладили.

Кошеняті на вигляд 2-3 місяці, тому привити улюбленцю гарні манери буде просто.

Зараз тваринка живе у центрі Луцька, але з радістю переїде в будь-який район міста чи туди, куди ви її самостійно заберете.

Нікого не боїться, тому стане гарним домашнім обігрівачем і антидепресантом:)

Сподобалась? Пишіть сюди.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні