Опалювальний сезон під загрозою: «Луцьктепло» заборгувало 20 мільйонів

0
-1
Опалювальний сезон під загрозою: «Луцьктепло» заборгувало 20 мільйонів
«Волиньгаз» не здійснює жодних заходів підготовки до опалювального сезону, оскільки «Луцьктепло» і так заборгувало 19,7 мільйона гривень за поточні півроку.

Проце повідомляє ПАТ «Волиньгаз» у відкритому листі до Луцької міської ради.

Заборгованість є перешкодою у здійсненні комплексу заходів з підготовки газових мереж до сталого функціонування в осінньо-зимовий період: капітального ремонту, реконструкції систем газопостачання та споруд на них.

«Враховуючи, що рівень розрахунків лучан з ДКП «Луцьктепло» знаходиться на рівні 98%, ситуація із заборгованістю за розподіл газу може свідчити про безвідповідальну позицію керівництва та органів місцевого самоврядування до наявної проблеми», - йдеться у листі.

За наявної ситуації ПАТ «Волиньгаз» також не в змозі вчасно виплачувати заробітну плату працівникам та здійснювати платежі до державного бюджету, а також фінансувати поточні витрати – придбання паливно-мастильних матеріалів для автомобілів аварійно-диспечерської служби.

«Просимо Вас налагодити фінансову дисципліну в установі та не допустити зриву наступного опалювального сезону, що може призвести до можливого припинення газопостачання для житлових будинків та соціально важливих установ», - закликають у «Волиньгаз».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні