Через борги за комуналку в Луцьку можуть відібрати 8 квартир

0
0
Через борги за комуналку в Луцьку можуть відібрати 8 квартир
Власників восьми квартир у Луцьку можуть позбавити житла через борги за комунальні послуги.

Про це йшлося під час оперативної наради у міськраді, - повідомляє «Вголос».

За словами заступника мера міста Тараса Яковлева, станом на 1 січня 2016 року заборгованість населення за спожиті житлово-комунальні послуги, окрім газо- та електропостачання, становила 80 мільйонів 871 тисячу гривень.

Відтак, у квітні виконком створив комісію з питань стягнення заборгованості з плати за спожиті комунальні послуги, енергоносії.

Після проведеної роботи загальна заборгованість зменшилась на 45 тисяч, однак 30 власників квартир продовжують накопичувати заборгованість та не реагують на попереджувальні листи.

Комісія доручила розглянути та підготувати документи до суду на відселення в квартири меншої площі 13 боржників неприватизованих квартир та розпочати відчуження квартир 8 боржників.

Окрім того, комісія готує листи-повідомлення керівнику підприємства, де працює боржник, із проханням провести роз’яснювальну роботу з працівником щодо погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги та проведення в подальшому своєчасно та в повному обсязі розрахунків за надані послуги.

Міський голова Луцька Микола Романюк додав, що серед неплатників за комунальні послуги 70-80% людей, які можуть їх оплачувати та закликав лучан відповідальніше ставитися до сплати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні