Прилуцьке хоче приєднатися до Луцька

0
-7
Прилуцьке хоче приєднатися до Луцька
Прилуцька сільська рада виявила бажання співпрацювати з обласним центром.

Про це стало відомо 26 липня під час оперативної наради у Луцькій міській раді, - повідомляє VIP.

Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що представники міськради були в Прилуцькій сільській раді, яка виявила бажання співпрацювати з перспективою подальшого об’єднання.

«Це не означає, що вже воно так буде. Але на сьогодні є чинне законодавство, яке дозволяє це зробити на основі договорів про співпрацю. Такі договори готуються. Депутати прилуцької сільської ради сказали, що б вони хотіли, ми сказали, що ми б хотіли», - зауважив мер.

За словами Романюка, в обласному центрі немає, де будувати спальні райони. Тож Прилуцька сільрада готова надати місту землі. Натомість прилуцькі діти зможуть безперешкодно відвідувати садочки обласного центру. Дошкільнят же з інших прилеглих сіл прийматимуть за умови, якщо в черзі немає луцьких дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні