Критика «Променю» - це наслідок «совкового» мислення, - архітектор

1
1
Критика «Променю» - це наслідок «совкового» мислення, - архітектор
Головний архітектор оновленого «Променю» Андрош Бідзіля запевняє, що будівля виконана у сучасному стилі, а ті, хто цього не розуміють – звикли до «совкого» мислення.

Андрош Бідзіля каже, що такої споруди у Луцьку не було ще. Будівля виконана у сучасному архітектурному стилі, - повідомляє Конкурент.

«Це багатофункціональна споруда, у 2,5 раза більша, ніж була до того. Там має бути 5 кінозалів, великий супермаркет та безліч інших об'єктів», – відзначає автор проекту.

Архітектор відзначив: критика нової будівлі, що вона нібито не вписується в загальну картину – це наслідок «совкового» мислення.

«Будівля дуже сучасна. Якщо людина живе тільки «совками», то зрозуміло, що у неї «совкові» думки», – вважає Андрош Бідзіля.

Заслужений архітектор України твердить, що при плануванні брали за приклад європейські споруди. Однак «Промінь» – це авторський проект і аналогів йому немає.

«Я думаю, що на Україні такі центри мало ще де є. Для нашої країни це досить серйозний об'єкт», – стверджує він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"авторський проект" - ЧИЙ? невже бідзілі?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні